APA YANG BOLEH SAYA BANTU ????.......

Penjualan produk kesihatan suami & isteri ini adalah secara on-line. Syarat2 untuk membuat tempahan & pembelian adalah senang sahaja. 1) Pilih terlebih dahulu apa produk yang anda berkenan untuk dapatkan / beli. 2) Hantar e-mail kepada saya (sayur13sx@yahoo.com) untuk membuat tempahan. Sebarang pertanyaan anda boleh tulis email kepada saya @ melalui sms ke nombor 012-2074409 3) Semua pembelian adalah ***SECARA TUNAI (bank-in)*** bayar terus semasa tempahan.

PRODUK KESIHATAN ISTERI (siri 3)

Produk Kesihatan Isteri (siri 3) ini hanya memuatkan Produk Pelincir Peribadi, Produk Tambah Ghairah Wanita & Produk Wangian Wanita sahaja. Sila scroll turun ke bawah untuk melihat semua produk-produk yang berkaitan. Anda juga boleh ke helaian Produk Kesihatan Wanita (siri 1) dan Produk Kesihatan Wanita (siri 2) untuk pelbagai jenis produk-produk yang lain yang di muatkan di helaian tersebut. 

  5) Produk Pelincir Peribadi 
Hot Kiss Cherry (Kod = PR-01)

Hot Kiss Cherry adalah sejenis pelincir seksual yang secara asasnya digunakan untuk memudahkan hubungan seks bagi wanita yang mengalami masalah faraj kering.
Hot Kiss Cherry adalah berasaskan air, jadi ianya tidak berminyak dan mudah dibersihkan. Hanya bilas dengan air, kesannya akan hilang. Hot Kiss Cherry Juga tidak bertoksik dan selamat andai termakan.
Hot Kiss Cherry mempunyai aroma ceri jadi sedikit sebanyak membantu menaikkan mood suami ketika bersama anda.

Cara Guna Hot Kiss Cherry

Untuk wanita yg kekeringan difaraj, sapukan sedikit Hot Kiss Cherry untuk memudahkan zakar memasuki faraj. Boleh juga disapukan pada zakar. Sesuai digunakan bersama kondom.
Hot Kiss Cherry juga sesuai digunakan bersama pam zakar. Hanya sapukan Hot Kiss Cherry pada zakar.
Hot Kiss Cherry juga boleh digunakan untuk teknik jelqing iaitu teknik urutan membesarkan zakar.

Harga jualan : RM25.00


Lovekiss Strawberry (Kod = PR-07)

Lovekiss Strawberry adalah sejenis pelincir seksual yang secara asasnya digunakan untuk memudahkan hubungan seks bagi wanita yang mengalami masalah faraj kering.
Lovekiss Strawberry adalah berasaskan air, jadi ianya tidak berminyak dan mudah dibersihkan. Hanya bilas dengan air, kesannya akan hilang. Lovekiss Strawberry Juga tidak bertoksik dan selamat andai termakan.
Lovekiss Strawberry mempunyai aroma strawberi jadi sedikit sebanyak membantu menaikkan mood suami ketika bersama anda.

Cara Guna Lovekiss Strawberry

Untuk wanita yg kekeringan difaraj, sapukan sedikit Lovekiss Strawberry untuk memudahkan zakar memasuki faraj. Boleh juga disapukan pada zakar. Sesuai digunakan bersama kondom.
Lovekiss Strawberry juga sesuai digunakan bersama pam zakar. Hanya sapukan Lovekiss Strawberry pada zakar.
Lovekiss Strawberry juga boleh digunakan untuk teknik jelqing iaitu teknik urutan membesarkan zakar.

Harga jualan : RM25.00

(PR-08) Lovekiss Lime

Lovekiss Lime adalah sejenis pelincir seksual yang secara asasnya digunakan untuk memudahkan hubungan seks bagi wanita yang mengalami masalah faraj kering.
Lovekiss Lime adalah berasaskan air, jadi ianya tidak berminyak dan mudah dibersihkan. Hanya bilas dengan air, kesannya akan hilang. Lovekiss Lime Juga tidak bertoksik dan selamat andai termakan.
Lovekiss Lime mempunyai aroma limau jadi sedikit sebanyak membantu menaikkan mood suami ketika bersama anda.

Cara Guna Lovekiss Lime

Untuk wanita yg kekeringan difaraj, sapukan sedikit Lovekiss Lime untuk memudahkan zakar memasuki faraj. Boleh juga disapukan pada zakar. Sesuai digunakan bersama kondom.
Lovekiss Lime juga sesuai digunakan bersama pam zakar. Hanya sapukan Lovekiss Lime pada zakar.
Lovekiss Lime juga boleh digunakan untuk teknik jelqing iaitu teknik urutan membesarkan zakar.

Harga Jualan : RM20.00


  6) Produk Tambah Ghairah Wanita / Gel Rangsangan  

Bahagian ini menempatkan produk-produk yang boleh membantu memulihkan nafsu seksual wanita, mencepatkan klimaks wanita dan juga menambah ghairah wanita.

Durex Play O (Kod = GR-01)

Psst… Kami ada rahsia mahu dikongsi. Ianya adalah rahsia terbaik kami. Dan ianya sungguh meyeronokkan jadi kami mahu kongsikannya dengan anda.
Anda orang pertama yang mendengarnya dari kami, satu revolusi sedang berlaku dan ianya membuatkan wanita seluruh dunia tersenyum kepuasan.
Kepuasan dalam hubungan seks adalah bagus buat kamu!
Play O adalah sejenis gel yang direka khas oleh wanita untuk wanita dengan menggunakan campuran bahan yang unik khusus untuk membantu wanita mencapai kepuasan dalam hubungan seks dengan suami.

Kenapa Durex Mencipta Play O?

Sekitar tahun 2007-2008 kami telah menjalanan kajian berkenaan tabiat seks. Kami telah menemubual 26 000 orang diseluruh dunia dan kami telah menemui satu fakta dimana hubungan seks yang memuaskan adalah penting kepada kesihatan kita semua. Rasa puas dalam hubungan seks akan membuatkan kita rasa lebih gembira dan bersemangat, tetapi bukan semua wanita mencapai kepuasan dalam hubungan seks mereka.
Kami di Durex percaya setiap wanita berhak mencapai kepuasan dalam hubungan seks mereka. Jadi jika anda anda telah pun merasa kepuasan dalam hubungan seks anda atau anda masih tercari-cari rasa klimaks dalam hubungan seks, Durex Play O boleh membantu anda.

Kelebihan Durex Play O

Dalam kajian yang dilakukan terhadapa 600 wanita yang menggunakan Durex Play O sewaktu hubungan seks mereka :-
 1. 92% suka dengan konsep Durex Play O.
 2. 57% berkata mereka akan membeli Durex Play O.
 3. 67% berkata Durex Play O beri perasaan ghairah tambahan kepada mereka.
 4. Durex O memberi rasa sensasi pada 80% wanita.
 5. 40% kata mereka lebih mudah capai klimaks dengan Durex Play O.
 6. Durex Play O meningkatkan rasa sensitivi pada 68% wanita.
 7. 79% mencapai klimaks dengan bantuan Durex Play O. 

Soalan Lazim Berkenaan Durex Play O

Siapa yang sesuai menggunakan Durex Play O?
Durex Play O boleh digunakan oleh semua wanita tak kira peringkat umur. Kami percaya setiap wanita berhak mencapai kepuasan dalam hubungan seks tanpa mengira faktor usia.
Anda cakap Durex Play O akan membantu meningkatkan rasa ghairah dan kekerapan klimaks. Bagaimana Durex Play O lakukannya?
Durex Play O mempunyai kandungan aktif yang akan memberikan anda rasa sensasi, hangat dan sejuk yang akan membuatkan anda rasa sangat seronok. Ia juga membantu pengaliran darah dibahagian klitoris, dimana disitu terdapat lebih 8000 saraf halus sekaligus meningkat rasa sensitif dan ghairah.
Adakah Durex jamin setiap wanita yang gunakan Durex Play O akan mencapai klimaks?
Anda harus faham yang setiap wanita itu berbeza. Untuk mencapai klimaks, mood anda juga harus diambil kira. Tetapi hasil kajian saintis kami dan respon dari pengguna yang kami terima dari uji kaji menunjukkan Durex Play O mampu memberikan anda perasaan klimaks.
Bagaimana jika wanita tersebut tetap tidak mencapai klimaks selepas menggunakan Durex Play O? Adakah mereka telah membazirkan duit mereka?
Tidak. Walaupun anda tidak mencapai klimaks, dengan penggunaan Durex Play O, kami yakin anda akan melalui pengalaman yang amat menyeronokkan sewaktu hubungan seks.
Adakah Durex Play O pelincir seks?
Durex Play O bukanlah pelincir seksual,tetapi boleh digunakan bersama dengan pelincir durex yang lain.

Cara Guna Durex Play O

Picit dan sapukan sedikit Durex Play O pada kawasan alat sulit anda. Anda akan dapat merasainya. Selepas itu anda bolehlah bersama dengan suami anda. Perasaan sensasi tersebut akan bertahan sekitar 5-20 minit. Anda boleh menggunakan Durex Play O sekerap mana yang anda mahu. Tiada bahaya terhadap anda mahupun pasangan anda.
Durex Play O mempunyai isi kandungan 15ml.

Harga jualan : RM39.90

Viazome (Kod = GR-02)

Selama berabad-abad wanita telah berusaha mencari jawapan untuk hubungan dan kepuasan seks yang lebih baik. Sekarang, Viazome memberikan jawapan yang lebih tepat untuk para wanita untuk menciptakan hubungan yang lebih intim. Bukan hanya dengan pasangan mereka tetapi kepada diri mereka sendiri.

Siapa yang memerlukan Viazome?

Sesiapa wanita saja yang mengalami gejala penurunan fungsi seksual atau / dan gangguan seksual akan berasa bahawa Viazome adalah produk yang sesuai untuk mengurangi gejala–gejala tersebut, atau biasa juga para wanita yang ingin meningkatkan pengalaman seksual mereka.
Penelitian menunjukkan bahawa Viazome mengaktifkan bahagian kelentit / klitoris bila sapu dan urut di bahagian tersebut. Pelincir diserap ke bahagian genital wanita tanpa gatal / kesan sampingan.
75% daripada wanita tidak dapat mengalami klimaks dan hanya 25% saja yang dapat mengalaminya. Ramai wanita Asia yang berumur dari 18 sampai 80 tahun tidak mengetahui apa itu klimaks dan bagaimana cara mencapainya. Kedinginan / lemah syahwat berlaku disebabkan oleh 2 faktor iaitu tekanan daripada kerja dan penurunan hormon badan seseorang wanita bila mencapai umur 40 ke atas. Ramai wanita yang mengalami masalah klimaks akan mendapat manfaat daripada penggunaan Viazome secara rutin.
Viazome sesuai digunakan untuk wanita berusia 35+ yang sudah mulai mengalami gejala penurunan ghairah seksual dan Viazome juga sangat sesuai digunakan untuk wanita yang menopause.
Viazome biasa meningkatkan kehidupan seksual wanita ke tahap yang tidak pernah anda bayangkan sebelumnya. Kembalikan ghairah yang anda pernah nikmati. Tidak perlu malu, anda tidak sendiri! Hanya 25% dari wanita yang dapat klimaks. Kembalikan ghairah kehidupan seksual anda dan buat suami atau pasangan anda lebih puas. Gunakan Viazome sekarang juga dan buat diri anda dan pasangan merasai kehidupan yang bahagia dan puas!
Keberkesanan viazome berasaskan umur dan hormon badan seseorang wanita:
 • Umur 20 – 30 – Urut di bahagian klitoris/ kelintit selama 2 minit.
 • Umur 30 – 40 – Berkesan setelah 1 atau 2 kali pakai.
 • Umur 40 ke atas – Berkesan setelah 3 atau 4 kali pakai. 

Kajian Tentang Viazome

 • Produk ini telah dikaji oleh DR Liegh Erin Conncaly, M.D. Dr Connaly States.
 • Menurut beliau, kini sudah tiba masanya bagi wanita untuk menilai semula kualiti dan kepuasan dalam hubungan seks mereka. Pada masa kini, perempuan lebih terbuka dalam topic masalah seks mereka tanpa rasa malu. Dan perbincangan mereka lebih kepada perbincangan yang sihat dan kepuasan seks yang stabil.
 • Viazome mengandungi Nitric Oxide Pathway L.Agivine yang disapu di klotiris, membantu mempercepatkan peredaran darah di bahagian tersebut.
 • Mengikut statistic yang dijalankan oleh penyelidikan USA, 46% daripada wanita yang tidak mencapai orgasme/klimaks semasa mengadakan hubungan manakala hanya 25% sahaja menikmati hubungan tersebut.

Kandungan Viazome

 • L-Arginine – Kandungan tertingi dari Amino Acid, kandungan ini terbukti untuk membantu meningkatkan tingkat Nitric Oxide, ramuan untuk relax dan membesar, menjaga aliran darah di bahagian sulit.
 • Aloe Vera -Dikenal mempunyai sifat menyejukkan dan berguna untuk mengurangi kekeringan vagina yang biasa menyebabkan pergesekan yang tidak diinginkan pada saat penetrasi seksual.
 • Menthol – Untuk menstimulasi dan meningkatkan aliran darah. Pada saat pemakaian akan mengalami sensasi hebat di area vagina mengakibatkan stimulasi dan peningkatan kenikmatan seksual.
 • Suci & bebas dari bahan kimia, dadah & alkohol.

Cara Guna Viazome

 1. Titiskan krim lembut Viazome di atas tapak tangan dan sapukan di vagina termasuk di bahagian kelentit/klitoris. (Gunakan krim dengan sederhana sahaja. Jika digunakan banyak, anda akan rasa licin semasa melakukan seks).
 2. Menthol dalam ramuan Viazome akan menambahkan rasa sensasi di klitoris, menyebabkannya berasa segar. Kuantiti Viazome boleh ditambah mengikut keperluan individu.
 3. Berahi klitoris (kelintit) dan sekeliling faraj sekurang-kurangnya 3 minit sehingga klitoris berkembang menegak. Melalui perhubungan seks atau DIY akan menyebabkan wanita berada dalam sensasi berahi teramat tinggi dan mencapai puncak syahwat dengan mudah.
 4. Masa syahwat dan kekalan syahwat adalah berbeza antara individu, oleh itu sapukan Viazome bila-bila masa diperlukan. 
Harga jualan : RM60.00 (5 paketx 1ml)


  7) Produk Wangian Wanita 

Dibawah adalah senarai wangian khusus untuk wanita. Dalam Islam digalakan wanita memakai wangian sebelum bersama suami.


Pherolins (Kod = WW-01)


Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum.
Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins.
Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka.
Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki.

Bagaimana Copulins Dalam Pherolins Memikat Perhatian Lelaki

Cecair seperti hormon ini dirembeskan oleh bahagian vagina wanita ketika ianya mengesan kehadiran air mani atau terangsang. Fungsinya ialah untuk menarik perhatian dan lebih hebat lagi ianya boleh mengawal pusat otak lelaki membuatkan lelaki lebih tertarik, memberikan lebih perhatian dan membuatkannya mengikuti kata. Pherolins menggunakan copulins yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan copulins manusia sebagai asas. Hasilnya, copulins sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.
Tahukan Anda Nasi Kangkang?
Mungkin ada persamaan antara copulins yang terkandung didalam Pherolins ni dengan satu ritual masyarakat melayu yang di panggil ‘nasi kangkang’. Di dalam sedar atau tidak, copulins asli dari manusia akan dihasilkan/dirembes oleh vagina wanita apabila ada rangsangan atau ‘gangguan’ padanya. Copulins yang dihasilkan akan dikesan oleh deria manusia khususnya lelaki. Ia berupaya untuk memanupilasi keupayaan lelaki untuk membezakan daya tarikan pada wanita dari rupa paras, bentuk badan dan suaranya. Copulins juga berupaya mengawal satu pusat di otak lelaki dan membuatkannya mengikut dan tunduk kepada wanita tersebut.
Ritual Nasi Kangkang – tak perlu saya jelaskan di sini bagaimana caranya , mungkin anda semua pun tahu. Prosesnya sama iaitu bahan yang jatuh ke dalam makanan bersama wap panas itu ialah copulins, bezanya ianya akan diberi makan pada si suami untuk menundukkannya. Perbuatan yang berdosa dan tak sepatut dilakukan. Manakala copulins di dalam Pherolins pula di perbuat secara saintifik dengan meniru komposisi asal copulins manusia dan tujuannya ialah untuk meningkat aura sepemakai pada pandangan mata lelaki. Begitulah hebatnya penangan COPULINS.
Makanya, gunakanlah ia dengan sebijak-bijaknya!

Kajian Saintifik Mengenai Copulins, Kandungan Utama Pherolins

Kajian sejak pertengahan ke akhir 90-an telah membuktikan bahawa Copulins dapat mempengaruhi dan juga mengawal otak seseorang lelaki. Ianya telah lama diketahui bahawa “pheromones” wanita dapat mempengaruhi / mengawal perilaku tertentu seseorang lelaki.
Pheromones akan mempengaruhi, bagaimana seorang lelaki bertindak secara seksual terhadap wanita, tetapi Copulins akan mempengaruhi lelaki secara dominan/penurut perilaku. Setiap Copulins wanita akan mempengaruhi perilaku setiap lelaki secara berbeza dan pada peringkat yang berbeza.
Seorang wanita yang memiliki efek Copulins yang kuat pada lelaki tertentu akan perasan/tahu yang lelaki tersebut ingin memuaskan hati si dia, menawarkan hadiah, dan melakukan apa saja yang si dia mahukan. Ini merupakan refleks tanpa sedar dan si wanita mungkin melihat tiada batasan untuk apa yang akan dilakukan oleh lelaki baginya.
Gunakan Pherolins Copulins dengan kasih sayang, dan kasih sayang akan meningkat antara anda dan pasangan anda.
 • Bila anda gunakan Pherolins Copulins secara kerap, pasangan anda akan senang hati.
 • Bila anda gunakan suara anda untuk membuat dia merasa senang, dia akan senang hati.
 • Bila anda cuba untuk menghilangkan kekurangan dalam hubungan anda, dia akan senang hati.
 • Bila anda memberikan dia keinginan untuk memuaskan hati anda, dan memberikan dia kesempatan untuk menarik hati anda, dia akan dengan senang hati.

Soalan-Soalan Yang Sering Di Tanya Berkenaan Pherolins

Bagaimanakah cara menggunakannya?
Cara menggunakannya sama seperti minyak wangi yang lain. Sapu pada pergelangan tangan, leher dan pakaian jika perlu. Sesuai di gunakan untuk semua acara. (Sangat sesuai di gunakan untuk mereka yang sudah berumahtangga)
Adakah Pherolins berbeza dengan pewangi yang lain?
Pherolins mmg berbeza dengan produk-produk pewangi yang lain. Kelebihannya ia mengandungi human pheromone dan juga copulins sintetik yang mana kedua-dua bahan tersebut berkuasa secara saintifik memikat pasangan berlainan jantina.
Untuk tujuan apakah Pherolins ini di gunakan?
Produk Pherolins di gunakan untuk meningkatkan aura kewanitaan anda secara mendadak ini kerana pheromone ini akan menyebabkan minda bawah sedar pemakai tahu bahawa hormon kewanitaannya berada ditahap maksima. Orang sekeliling akan bertanya bau apa yang wangi ini, sedangkan anda hanya memakai Pherolins. Orang yang berada pada jarak 1 hingga 5 kaki akan lebih mesra setelah mengenali anda dalam 2-5 minit pertama??? Ini kerana Androstenone mengubah minda bawah sedar orang yang berada disekeliling menjadi lebih peramah dan terbuka.
So kepada anda yang mengunakan Pherolins dan tidak memahami kegunaannya, mungkin akan keliru. Pherolins hanya di gunakan untuk meningkatkan keterampilan diri anda, kehadiran anda akan di rasai. (Tidak Lebih Dari Itu)

Harga jualan : RM60.00