APA YANG BOLEH SAYA BANTU ????.......

Penjualan produk kesihatan suami & isteri ini adalah secara on-line. Syarat2 untuk membuat tempahan & pembelian adalah senang sahaja. 1) Pilih terlebih dahulu apa produk yang anda berkenan untuk dapatkan / beli. 2) Hantar e-mail kepada saya (sayur13sx@yahoo.com) untuk membuat tempahan. Sebarang pertanyaan anda boleh tulis email kepada saya @ melalui sms ke nombor 012-2074409 3) Semua pembelian adalah ***SECARA TUNAI (bank-in)*** bayar terus semasa tempahan.

PRODUK KESIHATAN ISTERI (siri 2)

Produk Kesihatan Isteri (siri 2) ini hanya memuatkan Produk Payudara & Pinggul dan Produk Penjagaan Faraj sahaja. Sila scroll turun ke bawah untuk melihat semua produk-produk yang berkaitan. Anda juga boleh ke helaian Produk Kesihatan Wanita (siri 1) dan Produk Kesihatan Wanita (siri 3) untuk pelbagai jenis produk-produk yang lain yang di muatkan di helaian tersebut. 

  3) Produk Payudara & Pinggul 

Payudara yang montok dan pinggul yang cantek adalah aset berharga wanita. Acapkali lelaki tertarik pada wanita yang memiliki payudara montok dan pinggul yang menarik.Auto Breast Pump (Kod = PP12)

Auto Breast Pump menggunakan teknologi vakum terkini untuk menegang dan meganjalkan payudara wanita. Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. “Payudara mestilah menarik…” barulah lelaki akan tewas dengan anda.
Jadi Auto Breast Pump adalah jawapan untuk menganjalkan kembali payudara yang semakin kendur disamping juga mampu memontokkan payudara.

Kelebihan Auto Breast Pump

 • Berkuasa bateri yang boleh dicaj semula.
 • Tidak perlu mengepam. Semuanya automatik.
 • Kaedah memontok payudara secara semulajadi tanpa pil atau suntikkan.
 • Keputusan dalam masa 2-3 minggu.
 • Harga yang murah berbanding jenama lain.

Cara Guna Auto Breast Pump

 1. Sapu krim payudara dahulu pada payudara. Ini untuk memastikan ianya lebih berkesan.
 2. Gunakan cup yang sesuai dengan saiz payudara anda. Kami berikan 2 saiz cup kepada anda.
 3. Pastikan keseluruhan payudara masuk dalam cup. Kemudian on kan pump. Anda akan terasa sedutan lembut pada payudara anda.
 4. Laraskan kekuatan pump secara perlahan-lahan. Butang laras tersebut ada ditepi pemegang pump. Ada tulisn H dan L.
 5. Jangan terus laras pada kekuatan maksimum. Laras ikut keselesaan anda.
 6. Anda akan dapati pump akan menyedut kemudian melepas angin bila anda laras dari L ke H. Ianya seperti satu urutan pada payudara anda cuma ianya secara automatik.
Perhatian!!!
 • Jangan caj pump melebihi 8 jam. Ini boleh memendekkan hayat bateri pump.
 • Pastikan pump di off dahulu sebelum dicaj.
 • Elakkan dari terkena air. Pump ini tidak kalis air.
Harga jualan : RM199.00Ayuzip Breast Serum (Kod = PP10)

Ayuzip Breast Serum dihasilkan dari 2 jenis herba yang hebat dalam membentuk payudara wanita iaitu Pueraria Mirifica dan Kigelia Africana. Kedua jenis herba ini telah digunakan sejak dahulu lagi dalam membentuk payudara agar lebih besar, anjal dan montok.

Khasiat Ayuzip Breast Serum

 • mengaktifkan tisu-tisu di sekitar payudara serta membantu menyokong kolagen supaya payudara menjadi cantik dan anjal secara semulajadi.
 • mengembalikan bentuk payudara kepada bentuk asal sehingga 80% bagi wanita yang telah bersalin.
 • kaya dengan anti-oksidan yang mampu meremajakan payudara, mencantik dan menghaluskan kulis dibahagian payudara.
 • mengandungi Phytoestrogen untuk menyokong keanjalan payudara agar kelihatan monton dan mengiurkan.

Kandungan Ayuzip Breast Serum


·        Pueraria Mirifica
Pueraria Mirifica atau dikenali sebagai phytoestrogen (hormon estrogen yang diambil dari tumbuh-tumbuhan) telah ditemui mengandungi banyak jenis estrogen (hormon wanita) adalah herba yang paling bersifat estrogen. Seperti miroestrol, deoxymiroestrol, daidzein, genistein, genistin, dan coumestrol.
Bahan-bahan unik ini mempunyai nilai yang sama dengan hormon wanita (estrogen). Peuraria Mirifica mempunyai aktiviti estrogen yang paling tinggi berbanding phytoestrogen yang lain, kerana ia mempunyai persamaan dengan struktur hormon manusia. Miroestrol juga penting untuk melancarkan peredaran darah dan percambahan tisu baru serta memberikan nitrisi yang cukup untuk kulit. Oleh itu, kawasan yang disapu dengan produk ini akan menjadi tegang dan kelihatan lebih muda.

·        Kigelia Africana
Kigelia Africana merupakan pokok yang sangat dihormati di Afrika dan pokok ini dianggap suci oleh komuniti disana. Ekstrak kigelia africana digunakan secara meluas dalam produk rawatan kulit. Kajian mengenai kebaikkannya sebagai anti bakteria, anti fungus dan anti kanser sedang giat dilakukan.

Cara Penggunaan Ayuzip Breast Serum

Sapukan Ayuzip Breast Serum pada seluruh payudara mengkut cara urtuan yang disertakan dalam kotak. Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan waktu malam.

Beli Ayuzip Breast Serum Dengan Yakin

Ayuzip Breast Serum berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT100403667K.
Ayuzip Breast Serum produk bumiputera. Produk Halal.

Harga jualan : RM39.90
Ayuzip Niplite (Kod = PP-04)

Boleh dikatakan 90% wanita yang sudah berkahwin dan menyusukan anak, puting payudara akan menjadi lebam, kusam dan gelap. Sebenarnya masalah ini boleh diatasi dengan menggunakan Ayuzip Niplite.
Gabungan vitamin A, C dan E didalam Ayuzip Niplite berfungsi untuk mengekalkan kesihatan kulit puting payudara agar lebih menarik dan mengiurkan.
Anda akan dapat lihat kesan yang menakjubkan selepas 10 hari penggunaan berterusan. Ianya juga sesuai untuk wanita yang belum berkahwin serta juga sesuai untuk semua jenis kulit.

Khasiat Ayuzip Niplite

 • Mengandungi ekstrak Mulberry yang bertindak untuk menanggalkan sel-sel kulit mati bagi mencerah dan mengembalikan warna puting payudara seperti anak dara.
 • Vitamin A, C dan E bertindak menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit disekitar putting payudara.
 • Bertindak menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit di sekitar puting payudara.
 • Tidak mengandungi bahan berunsurkan alkohol

Cara Guna Ayuzip Niplite

Bersihkan kawasan puting payudara. Sapukan pada puting payudara 2 kali sehari iaitu pada waktu siang dan malam. Gunakan secara berterusan untuk kesan yang menakjubkan. Kesan yang menajubkan selepas 10 hari penggunaan secara berterusan dan sesuai untuk semua jenis kulit.
PERHATIAN! Ayuzip Niplite adalah untuk kegunaan luaran sahaja. Disyorkan simpan di tempat yang dingin dan kering. Jika terkena pada mata diminta cuci segera dengan menggunakan air yang bersih. Kesan pemakaian adalah berbeza pada setiap pengguna. Perubahan warna mungkin berlaku disebabkan bahan herba yang digunakan. Ianya dijamin selamat untuk dipakai. (Perubahan warna tidak akan mengubah keberkesanan produk).

Beli Ayuzip Niplite Dengan Yakin

Ayuzip Niplite berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT100301279K
Ayuzip Niplite produk bumiputera. Produk Halal.

Harga jualan : RM24.90

Bio-Asli Firmimg Cream (Kod = PP-05)

Firming Cream dari Bio-Asli hasil gabungan herba terpilih diadun dalam minyak kelapa dara memberikan harapan yang menakjubkan bagi menambah saiz serta memperbaiki kontur payudara hanya dalam masa 6 minggu, dan adakalanya memperlihatkan perubahan segera pembesaran tisu kulit.

Khasiat Firming Cream Bio-Asli

 • Firming Cream mampu menengangkan Payudara.
 • Firming Cream mampu memontokkan Payudara.
 • Firming Cream mencerahkan tona warna dan menyegarkan payudara.
 • Firming Cream bersifat anti penuaan.
 • Firming Cream bersifat anti kedut.
 • Firming Cream bersifat menganjalkan

Kandungan Herba Dalam Firming Cream

·        Commiphora Mukul

Penggunaan Commiphora Mukul Resin adalah merupakan trend terbaru dalam teknologi kosmetik, terutama bagi tujuan ‘Super plumping effects’. Ekstrak Commiphora Mukul Extract berupaya untuk merangsang lipogenesis (fatty acid synthesis), menyebabkan terbentuknya triglycerides, yang akhirnya terkumpul di sel adipose (fat cells) kulit. Hasilnya sel adipose akan membesar.
Boleh digunakan pada sebarang peringkat usia, ekstrak Commiphora Mukul bertindak terus ke atas adipocytes dengan menambahkan isipadunya, dan tindakbalas ini tidak melibatkan hormon. Penggunaan dalam 30 hari pertama perlu digunakan 2 kali setiap hari, kemudian ia boleh digunakan sekali sehari. Penggunaan yang tidak konsisten akan memberikan kesan ke bentuk asal. Untuk mendapatkan bentuk yang ideal, ia perlu digunakan secara berterusan.
Sebagai produk yang berasaskan herba dari ‘alam semulajadi, ia boleh digunakan oleh wanita dari semua peringkat usia, kerana ia tidak bertindak memberi tindak balas hormon kepada kulit, tetapi ia mengumpulkan lemak. Walaubagaimanapun tindak balas adalah berbeza bergantung kepada tindakbalas tubuh badan seseorang.

·        Pueraria Mirifica

Lebih dari 500 tahun, masyarakat di Asia Tenggara menggunakan akar Peuraria Mirifica yang juga dikenali sebagai White Kwao Krua oleh masyarakat Asia Tenggara sebagai bahan anti penuaan. Akar ini dipanggil Pueraria Mirifica Airy Shaw et Suvat dalam nama saintifiknya, serta tergolong dalam kumpulan Papilionaceae (Leguminosae).
Lagenda mengatakan bahawa akar ini adalah “Punca keremajaan” bagi wanita dan lelaki yang sudah berusia. Ia bertindak sebagai agen anti kedutan bagi kulit yang tua dan berkedut, menghitamkan serta melebatkan rambut, mengatasi masalah katarak, menguatkan daya ingatan, meningkatkan tenaga, melancarkan sistem perjalanan darah, meningkatkan selera makan dan mengatasi masalah tidur.
Mirifica bermaksud ‘Miracle’ (ajaib) dalam bahasa Latin. Terdapat lebih dari 13 spesis bagi Pueraria yang mempunyai akar yang sama, ia berbeza dari segi sifat taxonomical daun, bunga, tunas, buah, dan trichomes yang menutup.
Pueraria Mirifica atau dikenali sebagai phytoestrogen (hormon estrogen yang diambil dari tumbuh-tumbuhan) telah ditemui mengandungi banyak jenis estrogen (hormon wanita) adalah herba yang paling bersifat estrogen. Seperti miroestrol, deoxymiroestrol, daidzein, genistein, genistin, dan coumestrol. Bahan-bahan unik ini mempunyai nilai yang sama dengan hormon wanita (estrogen). Peuraria Mirifica mempunyai aktiviti estrogen yang paling tinggi berbanding phytoestrogen yang lain, kerana ia mempunyai persamaan dengan struktur hormon manusia. Miroestrol juga penting untuk melancarkan peredaran darah dan percambahan tisu baru serta memberikan nitrisi yang cukup untuk kulit. Oleh itu, kawasan yang disapu dengan produk ini akan menjadi tegang dan kelihatan lebih muda.
Penggunaan Pueraria Mirifica untuk pembesaran dan menegangkan payudara telah dibuktikan secara klinikal dalam kajian keatas wanita pra-menopaus selama 2 bulan.

Nota : Pengguna disarankan menggunakan produk selama sebulan pada waktu pagi dan malam (sebagai permulaan), dan sekali sehari untuk mengekalkan atau pemeliharaan. Produk ini diformulasikan secara khusus (tidak melekit) agar pengguna tidak perlu menunggu sebelum memakai pakaian.

Kilang Bumiputera. Produk Halal

Harga jualan : RM60.00


Bust Firm Soap (Kod = PP-11)

Bust Firm Soap digunakan untuk menegang dan memontokkan payudara dengan ekstrak pueraria mirifica dan aloe vera. Bust Firm Soap juga dapat mengurangkan hitam puting payudara.

Cara Guna Bust Firm Soap

Gunakan semasa mandi, urut selama 1 minit dan biarkan selama 2 minit dan kemudian bilas.

Harga jualan : RM19.90DCL Q-She (Kod = PP-06)

Q-She adalah produk hebat dari DCL dan mampu memberi kesan yang maksimum selepas sebulan digunakan. Ianya diasaskan daripada herba khas yang dipanggil Pueraria Mirifica. Paling istimewa, Herba ini bukan sahaja berkesan untuk menganjalkan payudara yang kendur tapi turut mencantikkan tekstur kulit payudara agar lebih bersih, lembut dan gebu. Malah bentuk pinggul pun akan semakin menawan.
Produk ini sesuai bagi semua peringkat umur. Ia sesuai untuk wanita lepas bersalin yang ingin payudara lebih anjal dan kembali ke bentuk asal. Sekali gus dapat mengatasi masalah payudara kendur dan meleper selepas menyusukan bayi.
Untuk wanita yang belum berkahwin, ianya dapat membantu menyerlahkan keanggunan payudara dan punggung serta mencantikkan tekstur kulit agar lebih halus.
Ada dikalangan gadis yang merasa rendah diri kerana payudara yang tidak menawan bersaiz kecil. Dengan amalan herba Q-She ini, ia dapat membantu membentuk payudara yang lebih montok dan punggung yang padat terutama wanita yang mengalami badan yang kurus ataupun wanita yang aktif sukan.

Khasiat Q-She

Kebaikan Q~She Terhadap Payudara & Pinggul :
 • Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur.
 • Memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat.
 • Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut.
 • Menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara.
 • Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang lebih jelas dan ketara.
 • Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara.
 • Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi,sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang dan anjal, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.
Kebaikan Q~She Terhadap Kuku :
 • Mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh.
 • Menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih.
 • Meningkat dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat.
 • Kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat.
Kebaikan Q~She Terhadap Rahim & Vagina :
 • Mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal.
 • Memberi perlindungan maksima ke atas masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
 • Memberi perlindungan maksima ke atas keputihan dan masalah haid yang tidak teratur.
 • Melembabkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakannya.
 • Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder).
 • Menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi.
 • Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj,menjadikana anda wanita yang paling istimewa pada suami.Keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya.
 • Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.
Kebaikan Q~She Terhadap Kesihatan :
 • Menambahkan kesegaran, tenaga dan meningkatkan kadar libido (ketahanan).
 • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
 • Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung,arteriosclerosis, sesudah menopaus dan osteophorosis.
 • Mencegah penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi.
Kebaikan Q~She Terhadap Rambut :
 • Mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya.
 • Mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang.
 • Menggalakkan pertumbuhan rambut baru.
 • Mengawal keguguran rambut.
 • Melambat penuaan rambut dan mengawal rambut dari cepat beruban.
 • Menjadikan rambut lebih sihat,bersinar,beralun dan hitam berkilat.
Kebaikan Q~She Terhadap Badan :
 • Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
 • Membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh.
 • Mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan.

Beli Q-She Dengan Yakin

Q-She berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran MAL06081325TC.
Q-She produk bumiputera. Produk Halal.

Harga jualan : RM68.00


Puteri Binari Kaplet Payuda (Kod = PP-07)

Kaplet Payuda Puteri Binari digunakan secara tradisional untuk menegangkan payudara dan mengurangkan risiko kanser payudara. Makan 2 biji kaplet, 3 kali sehari.

Khasiat Kaplet Payuda Puteri Binari

 • Bersifat diuretik yang dapat membantu melancarkan pembuangan air kecil.
 • Mengurangkan edema seterusnya membantu mengurangkan berat badan.
 • Baik untuk pembentukan otot-otot tubuh terutamanya otot-otot bahagian payudara.
 • Melembutkan dan melicinkan kulit.
 • Membersihkan darah, merangsang pembentukan sel-sel darah baru dan meningkatkan peredaran darah dalam badan.
 • Menggalakkan metabolisma badan yang betul. 

Ramuan Kaplet Payuda Puteri Binari

Daun Cucur Atap
 • Mengurangkan berat badan
 • Melancarkan pembuangan air kecil dan mengurangkan edema
Kunyit
 • Membantu proses penghadaman
 • Merangsang pembentukan sel-sel darah baru
 • Mengalakkan metabolisme yang betul di dalam badan
 • Mengalakkan peredaran darah
 • Anti-bakteria untuk merawat penyakit kulit
Temu Kunci
 • Mengalakkan peredaran darah terutamanya di sekitar payudara
Buah Mungsi
 • Meningkatkan peredaran darah dan pembentukan otot-otot badan 

Beli Kaplet Payuda Puteri Binari Dengan Yakin

Kaplet Payuda Puteri Binari berdaftar dengan Kementerian Kesihatan. No pendaftaran MAL19962432T.

Harga jualan : RM19.00

Atika Beauty Krim Payuda (Kod = PP-02)

Krim Payuda Atika Beauty dirumus khas dengan ramuan 2 herba terbaik untuk wanita iaitu Pueraria Lobata dan Pueraria Mirifica. Kedua-dua herba tersebut telah digunakan sekian lama secara meluas di dalam perubatan tradisional antarabangsa, khusus untuk keperluan kesihatan dan kecantikan payudara wanita. Payuda adalah 100% herba semulajadi tanpa tambahan tepung, bahan kimia, pewarna mahupun pengawet. la sangat selamat dan dikeluarkan oleh pengilang bertauliah yang mempunyai status GMP.

Khasiat Krim Payuda Atika Beauty

 • Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yang mengendur.
 • Memantapkan lagi bentuk menjadikan is lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara.
 • Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut.
 • Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
 • Mencerahkan puting dan menghilagkan kedutan di sekitar payudara.
 • Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya, payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.
 • Menegangkan, memantapkan dan membentuk payudara.
 • Mengekalkan keanjalan payudara agar kental, montok dan cantik.
 • Membesarkan payudara yang kecil.
 • Membentuk payudara lebih padat berisi.
 • Mengekalkan kedudukan payudara ke tempat asalnya.
 • Menghalus dan menegangkan kulit payudara.
 • Mencerahkan puting dan sekitar payudara.
 • Mengeluarkan puting yang tenggelam.
 • Melancarkan peredaran darah sekitar payudara. 

Cara Guna Krim Payuda Atika Beauty

Diguna 2 kali sehari. Cara urutan ada disediakan dalam kotak.

Beli Krim Payuda Atika Beauty Dengan Yakin

Atika Beauty Krim Payuda berdaftar dengan Kementerian Kesihatan. No pendaftaran NOT05110100KE.

Harga jualan : RM45.00


Atika Beauty Payuda (Kod = PP03)

Payuda adalah minuman berasaskan herba dari Atika Beauty untuk wanita yang inginkan kuasa dan kesan kerana ia dirumus dengan ramuan 2 herba terbaik untuk wanita iaitu Pueraria Lobata dan Pueraria Mirifica. Kedua-dua herba tersebut telah digunakan sekian lama secara meluas di dalam perubatan tradisional antarabangsa, khusus untuk keperluan kesihatan dan kecantikan badan wanita.
Payuda adalah 100% herba semulajadi tanpa tambahan tepung, bahan kimia, pewarna mahupun pengawet. la sangat selamat dan dikeluarkan oleh pengilang bertauliah yang mempunyai status GMP. Payuda bertindak secara semulajadi dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh, dari hujung rambut ke hujung kaki, dalam dan luar. Anda pasti kagum dan berpuashati dengan hasilnya.

Khasiat Atika Beauty Payuda

 • Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur.
 • Memantapkan lagi bentuk menjadikan is lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara.
 • Membesarkan kembali payudara yang mengalamli pertumbuhan yang terbantut.
 • Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
 • Mencerahkan puting dan menghilagkan kedutan di sekitar payudara.
 • Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya, payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.
 • Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan).
 • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
 • Menghalang “mood swing” akibat kekurangan estrogen dalam tubuh badan. kemerosotan dan kekurangan penghasilan kadar estrogen di dalam badan kerana semakin meningkatnya usia, akan mengubah bentuk badan seseorang wanita. Selain dari faktor usia, melahirkan anak dan cara pemakanan juga menjadi antara penyebab utama kepada perubahan bentuk badan manusia.
 • Kompaun aktif dalam Pueraria Lobata dan Mirifica dapat bertindak sebagai anti-oksida untuk mengganti kehilangan estrogen asal dan meningkatkan sistem imunisasi badan.
 • Membantu memperbaiki simptom menopaus, mengurangkan kesakitan yang dialami akibat masalah menopaus dan hot flushes, dengan ciri-ciri menyeimbangkan hormonnya. Ia juga menyediakan nutrien untuk mengurangkan kesan perubahan psikologi dan fisikal akibat proses menopous. 

Cara Penggunaan Atika Beauty Payuda

Goncang dahulu sebelum diminum, ambil 12 ml, minum 2 kali sehari dengan menggunakan cup sukatan yang disediakan selepas sarapan pagi dan malam.
Perhatian! Wanita mengandung dan menyusukan anak dilarang mengambil minuman Atika Beauty Payuda.

Beli Atika Beauty Payuda Dengan Yakin

Atika Beauty Payuda produk bumiputera. Produk Halal.

Harga jualan : RM45.00
Thanyaporn (Kod = PP-08)

Thanyaporn mengandungi ekstrak pueraria mirifica yang mana pueraria mirifica merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White Kwao Krua.

Khasiat Thanyaporn

 • Menambah saiz payudara.
 • Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
 • Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
 • Menganjalkan kulit yang melendut.
 • Melambatkan proses penuaan.
 • Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
 • Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
 • Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
 • Mengetatkan vagina.
 • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
 • Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
 • Menambah tenaga dan kecergasan
 • Mengatasi masalah sukar tidur
 • Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’ 

Cara Guna Thanyaporn

Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari) untuk penggunaan 2 bulan.
Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini.
NOTA: Thanyaporn tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 20 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. Selain itu, wanita mengandung juga tidak sesuai menggunakannya. Jangan melebihi dos yang disarankan.

Harga jualan : RM70.00

Ves Breast Pump Manual (Kod = PP-09)

Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. “Payudara mestilah menarik…” barulah lelaki akan tewas dengan anda.
Anda sebagai wanita sudah pasti ingin mempunyai payudara yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai payudara yang besar? Adakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz payudara anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi lebih menarik.

Kelebihan Ves Breast Pump

 • Pembesaran Payudara secara semulajadi.
 • Kesan dapat dilihat dalam beberapa hari sahaja.
 • Tidak ada kesan sampingan, Hanya Payudara yang Bertambah BESAR.
 • Payudara akan menjadi pejal dan montok.
 • Keputusan cepat, secepat satu minggu
 • Harga yang paling rendah di pasaran setanding dengan kualiti.
 • Penghantaran rahsia – tiada keterangan di atas kotak.
 • Ves Breast Pump ini tidak terdapat di pasaran tempatan. Hanya dijual di laman web ini sahaja.
 • Design Ves Breast Pump ini daripada United Kingdom. Bahan lebih bagus dan tahan lama. Pump lebih kuasa.
 • Ada beg yang cantik untuk senang dibawa dan disimpan.
 • Dijual di United Kingdom. Ada GMP dan CE certificate. Anda dapat produk yang ada kelas.
 • Jaminan cup tak akan retak dan pump tak akan rosak. Kalau rosak kami akan ganti dengan yang baru jika dalam masa 3 bulan. 

Cara Guna Ves Breast Pump

 1. Sapu dan urut payudara dengan krim payudara. (Krim ini digunakan untuk merangsang pembesaran payudara). Lihat video dan ikut cara yang disyorkan. Saya syorkan Firming Cream dari Bio Asli kerana krim ini telah terbukti berkesan.
 2. Gunakan pam yang sesuai mengikut saiz payudara anda. Seeloknya selepas mandi dimana anda lebih segar dan lebih tenang. Jangan gunakan pump jika anda rasa anda akan terganggu dengan hal-hal lain.
 3. Kurang dari atau 32A,33A,34A – Saiz Medium.
 4. Sebelum mula menggunakan pump, pastikan cup betul-betul centre (payudara ditengah-tengah) kalau boleh masokkan lebihan bahagian tepi payudara ke dalam cup. Tarik pemegang pump perlahan-lahan. Anda hanya perlu tarik dua atau 3 kali sahaja dan payudara anda sudah memenuhi cup. Kedudukan badan perlu tegak. Anda berada dalam keadaan duduk). Pam sehingga keseluruhan payudara anda berada dalam cup. Jika terlebih pump dan anda rasa sakit, tarik pemetik pistol untuk lepaskan tekanan. Rehatkan diri anda dengan keadaan payudara tegang di dalam cup. Anda boleh berbaring setelah payudara tegang didalam cup. Jika tekanan berkurang, (angin terlepas keluar) tarik pemegang untuk tambahkan tekanan. Biarkan dalam keadaan payudara tegang dalam cup untuk 15 minit. Tukar ke payudara sebelah.
 5. Disyorkan 2 kali sehari, jika ingin hasil yang cepat boleh gunakan lebih dari 2 kali, setiap sesi hanya 30 minit sahaja.
 6. Gunakan mengikut keselesaan. Anda akan melihat perubahan dari pump kecil ke saiz pump lebih besar dalam masa 1 bulan.
 7. Jika inginkan hasil yang baik, kekalkan masa 15 minit setiap kali sesi pam. (setiap sebelah payudara 15 minit waktunya, jika kiri dan kanan masa 30 minit diperlukan)
 8. Tidak perlu gunakan sehingga 1 jam kerana ini akan menyakitkan payudara.
 9. Keputusan akan dirasai dalam tempoh seminggu sahaja, anda akan rasa payudara anda bertambah besar dan tegang. Payudara anda akan meningkat kepada 1 hingga 3 saiz cup sebelum 3 bulan. Ini akan anda rasakan bila anda terpaksa menukar saiz coli anda.
 10. Untuk mencapai hasil yang sedemikian, arahan penggunaan mestilah dipatuhi. 

Soalan-Soalan Lazim Berkenaan Ves Breast Pump

Adakah produk ini berkesan?
Ya, produk ini memang berkesan. Kami telah ada ramai pelanggan yang telah menggunakan Ves Breast Pump di Malaysia. Ves Breast Pump juga di jual di UK, USA, Indonesia, Singapura, China dan banyak negara lain di seluruh dunia. Ramai pelanggan kami telah mencuba berbagai-bagai krim dan tidak mendapat hasil yang membanggakan. Tapi setelah menggunakan Firming Cream dan ves breast pump, hampir kesemua pelanggan amat berpuas hati dengan keputusan yang mereka perolehi. Selain dari keadah mengurut, Ves Breast Pump adalah keadah tradisional yang di syorkan oleh majalah MIDI keluaran november 08 sebagai alat untuk membesarkan dan menaikkan payudara yang jatuh.
Adakah saiz cup sesuai dengan payudara saya?
Saya akan beri anda 3 cup. Cup pertama untuk payudara saiz a-b. Cup kedua untuk saiz payudara b-c. Cup ketiga untuk saiz payudara c-d. Jaminan saya jika cup yang paling besar masih kecil untuk payudara anda, pulangkan produk pada saya dan saya akan pulangkan duit anda. Setakat ini setelah 2 tahun beroperasi saya hanya ada seorang pelanggan yang memulangkan produk kerana saiz badan beliau tidak membolehkan beliau menggunakan Ves Breast Pump.
Berapa lama untuk saya melihat perbezaan pada payudara saya? Berapa besar boleh saya dapat selepas rawatan?
Kesan boleh dilihat seawal minggu pertama. Payudara anda akan membesar 1 ke 3 inchi sebelum bulan ketiga. Bila penggunaan disertakan dengan penggunaan Firming Cream, keputusan akan lebih memberangsangkan.
Adakan payudara akan sakit semasa menggunakan pump payudara?
Tidak, jika anda mengikuti arahan yang disyorkan, tidak ada rasa sakit atau tidak selesa semasa menggunakan Ves Breast Pump.
Adakah kesan sampingan dari penggunaan Ves Breast Pump?
Tidak diketahui ada kesan sampingan selain dari payudara lebih besar, montok dan pejal.
Berapa kerap saya gunakan Ves Breast Pump dan untuk berapa lama sekali guna?
Gunakan lebih lama dan lebih kerap untuk kesan yang cepat. Pump kepada keadaan yang selesa sehingga payudara memenohi chamber dan kekalkan pada keadaan payudara tegang di dalam cup untuk 10 ke 15 minit untuk kedua-dua payudara. Dua kali sehari. Jangan terlebih pump. Jika terasa sakit atau tidak selesa kurangkan tekanan pada chamber.
Adakah Ves Breast Pump ini berkesan untuk semua wanita?
Ya, ia berkesan untuk semua payudara. Ves Breast Pump akan menarik tissue payudara untuk lebih besar. Ini dipanggil pembesaran tissue. Serupa seperti bersenam untuk membesarkan otot-otot kita.
Jika saya pump untuk 1 jam, adakah akan memberi kesan yang lebih bagus?
Tidak, jika anda mahukan kesan yang cepat, gunakan Ves Breast Pump dengan lebih kerap tapi hanya untuk 15 minit untuk satu payudara. Masa total 30 minit untuk kedua-dua payudara.
Bolehkah saya pump payudara saya sehingga memenuhi chamber?
Anda boleh pump sehingga mana anda rasa selesa.
Adakan kesan yang saya perolehi akan kekal sampai bila-bila?
Anda akan berasa bangga bila anda telah dapat bertukar saiz bra kepada yg lebih besar. Apabila anda telah dapat saiz yang anda inginkan, anda boleh mengurangkan kekerapan menggunakan Ves Breast Pump. Kalau biasa anda gunakan tiap-tiap hari anda boleh gunakan sekali dalam 3 hari. Anggaplah bahawa kita semua akan melalui proses alam semulajadi.

Harga jualan : RM250.00

  4) Produk Penjagaan Faraj 

Bahagian ini menempatkan produk-produk seperti krim penjagaan faraj wanita.
Khusus untuk wanita yang prihatin terhadapat penjagaan alat sulit mereka.
Anje Gel (Kod = PF-09)

Anje Gel diadun dari herba purba melayu khusus untuk penjagaan anggota sulit wanita. Anje Gel merupakan gel berasaskan air jadi ianya tidak berminyak.

Khasiat Anje Gel

Anje Gel bertindak secara semulajadi dan selamat untuk membersihkan bahagian faraj wanita daripada bau, jangkitan kulat dan kekenduran otot sekitar vagina anda.
 • Mencerahkan bahagian sulit wanita.
 • Menguatkan otot faraj wanita.
 • Mengalakkan peredaran darah dibahagian faraj.
 • Menambah kenikmatan ketika bersama suami.
 • Mencantikan & mengebu faraj. 

Kandungan Herba Anje Gel

·        Manjakani
·        Kacip Fatimah
·        Akar Serapat

Cara Penggunaan Anje Gel

Sapu pada bahagian dalam dan luar faraj anda 2 kali sehari . Untuk kesan ketika bersama suami, sapukan gel 1/2 jam sebelum bersama suami anda. Tidak melekit dan tidak perlu bilas.

Harga jualan : RM30.00
Ayuzip V-Gin Lotion (Kod = PF-01)

Terdapat pelbagai jenis produk di pasaran untuk mengetatkan vagina. Namun kebanyakannya diformulakan dengan bahan yang boleh memudaratkan. Sifat semulajadi vagina yang lembut dan lembap menyebabkan bahagian ini amat sensitif dan mudah tercedera sekiranya bergesel dengan bahan yang keras.
Biar pun objektif utama adalah untuk mengetatkan vagina, penyapuan losyen ke atas permukaan bibir clitoris adalah memadai. Untuk itu, Lovelorn Lure memperkenalkan Ayuzip V-Gin Lotion yang begitu lembut untuk mengembalikan dara anda. Diadun dengan kebaikan herba manjakani, mas cotek, sireh dan kacip fatimah, resepi istimewa ini diformulakan dengan campuran ekstrak lintah, berfungsi untuk mengeluarkan pheromone yang dapat menarik keinginan seksual pasangan melalui deria bau, memulihkan mati putik dan rasa dingin terhadap pasangan serta melambatkan menopause.

Fungsi Ayuzip V-Gin Lotion

 • mengetatkan vagina
 • menyahkan bau kurang enak pada alat sulit wanita
 • menyahkan bakteria
 • merawat masalah keputihan
 • mengekalkan pH seimbang pada alat sulit wanita
 • memudarkan kesan gelap pada kulit dan mengekalkan warna semulajadi
 • mampu merawat kesan kedutan kulit di bahagian sulit
 • meningkat ghairah seksual wanita

Kandungan Ayuzip V-Gin Lotion

Manjakani
 • Mengecut dan mengetatkan rahim dan peranakan wanita.
 • Memperbaiki sistem peredaran haid.
 • Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin.
 • Membersihkan darah kotor.
 • Mengatasi keputihan.
 • Membaiki tisu faraj.
 • Melicinkan dan memelihara kulit.
Piper Betle (Sireh Melayu)
 • Awet muda.
 • Mengecutkan tisu-tisu organik.
 • Membunuh kuman dan bakteria
 • Menegangkan tisu-tisu otot dalam vagina.
 • Mengatasi masalah keputihan.
Crocus Sativus (Bunga Mastaki)
 • Membantu pembuangan angin dalam perut.
 • Menambah tenaga zahir dan batin.
 • Melancarkan penghadaman.
 • Mencergaskan minda. 

Beli Ayuzip V-Gin Lotion Dengan Yakin

Ayuzip V-Gin Lotion berdaftar dengan Kementerian Kesihatan. No pendaftaran MAL07081505TC.
Ayuzip V-Gin Lotion dihasilkan oleh kilang Bumiputera. Produk Halal.

Harga jualan : RM39.90